Veel gestelde vragen

Waarom kan ik niet in mijn account inloggen?

Als je niet kunt inloggen dan gebruik je een verkeerde combinatie van het e-mailadres en het wachtwoord. Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen op deze pagina. Mocht het inloggen niet lukken, stuur ons dan een e-mail.

Wat kan ik met een gratis account?

Met een gratis account kun je van veel functies gebruik maken. Zo kun je een complete CV maken, opslaan en later weer bewerken. Ook kun je je CV downloaden in .txt-formaat. Wil je gebruik maken van de professionele templates dan dien je een abonnement af te sluiten. Met het proefabonnement van 1 week à € 2,95 krijg je ook toegang tot alle functies.

Hoe kan ik mijn account opzeggen?

Het opzeggen van je account is heel eenvoudig. Log in op je account en ga naar “Mijn account” (rechtsboven), ga naar “Mijn abonnement” en klik op “account verwijderen”.
Wij verwijderen nu je account binnen 48 uur. Als je een abonnement hebt lopen dan stopt dit ook automatisch.

Hoe stop ik mijn abonnement?

Het stoppen van je abonnement is heel eenvoudig. Log in op je account en ga naar “Mijn account” (rechtsboven) en vervolgens naar “Mijn abonnement”. Klik daarna op “abonnement opzeggen”.

Het abonnement stopt nu automatisch en zal niet meer worden verlengd. Eventuele dagen die je nog over hebt kun je natuurlijk gewoon gebruiken. Vergeet niet om je abonnement 3 dagen voor de nieuwe periode op te zeggen.

Mocht je problemen hebben met inloggen dan kun je ook altijd een e-mail naar ons sturen. Wij zorgen er dan voor dat je abonnement stopt.

Wanneer wordt mijn abonnement verlengd?

Er bestaan 2 abonnementen: een proefabonnement van een week en een volledig abonnement van een maand.

Bij een proefabonnement van 1 week wordt je abonnement automatisch omgezet in een maandabonnement als je niet opzegt. De abonnementgelden na de eerste betaling incasseren wij automatisch via SEPA-incasso.

Een maandabonnement verlengt elke maand opnieuw totdat je opzegt.

Wat zijn de prijzen en mogelijkheden van een betaald abonnement?

Er zijn 2 abonnementen:

  • 1 week proefabonnement voor € 2,95 (verlengt automatisch in een maandabonnement bij geen opzegging
  • 1 maand abonnement voor € 9,95 (verlengt automatisch bij geen opzegging)

Met een betaald (proef)abonnement krijg je alle mogelijkheden tot je beschikking:

  • Je CV maken, opslaan en kopiëren
  • CV downloaden in 6 professionele templates
  • CV downloaden in Word en PDF

 

Hoe kan ik mijn cv gratis downloaden?

Op de betaalpagina / de pagina waar de prijzen en pakketten staan staat onderin een link om je CV als txt document te downloaden. Als u hierop klikt start direct de download. Een .txt bestand kunt u op elke computer openen (Windows en Mac) met Kladblok of TextEdit. Dit bestand kun je vervolgens in Google Docs of Word plakken om zelf een mooie opmaak te maken.

Ik kan het antwoord op mijn vraag hier niet vinden

Stuur ons dan een mail via de contactpagina. Wij beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk.