Sollicitatiebrief laten schrijven

Sollicitatiebrief laten schrijven? Lees dit eerst!

Op vacatures reageren of open sollicitatiebrieven schrijven vreet veel tijd, want iedere werkgever en elke functie verdient weer een unieke brief. Als je geen tijd, zin of talent hiervoor hebt, is het verleidelijk om het solliciteren zo lang mogelijk uit te stellen.

Gelukkig is het niet langer nodig om zelf jouw sollicitatiebrieven te schrijven. Je kunt deze klus namelijk uitbesteden aan freelance schrijvers die tegen een vergoeding een sollicitatiebrief op maat schrijven. Die hoef je dan alleen nog maar naar de juiste persoon te mailen.

Maar hoe gaat die service nou precies in zijn werk? En hoe weet je zeker of die schrijver jou goed vertegenwoordigt? Is het überhaupt raadzaam om van deze dienst gebruik te maken, of kun je toch maar beter zelf je sollicitaties blijven schrijven? In deze blogpost dompelen wij ons onder in de wereld van de sollicitatiebriefschrijvers. (meer…)

Lees meer

herintreders

7 sollicitatietips voor herintreders

Je werkt om leven; je leeft niet om te werken. Het is dan ook logisch dat je er tijdens jouw actievere jaren even tussenuit knijpt om van dat leven te genieten. Misschien heb je het ervan genomen toen je kinderen het huis uit gingen en heb je eindelijk die wereldreis gemaakt. Of wellicht ben je al redelijk jong opa of oma geworden en wilde je veel tijd met je kleinkind(eren) doorbrengen. (meer…)

Lees meer