197 Vandaag / 18.659 Totaal

Mijn CV

Stel nu in 4 eenvoudige stappen een perfect CV samen

Stap 1: Vul jouw gegevens in

Met de online CV-app kun je in 10 minuten een perfecte CV opstellen, die je vervolgens eenvoudig downloadt. Door je gegevens, werkervaring en opleiding in te voeren maak je online een CV. Deze CV kun je vervolgens in verschillende CV-voorbeelden downloaden ‚Äď bijvoorbeeld in de bestandsformaten Word en PDF.

Wie ben je?

Waar woon je?

Heb je een rijbewijs?


Hoe kan een werkgever contact opnemen?

Wanneer en waar ben je geboren?

-
-

*Door op de bovenstaande knop te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

  • ssl
  • ssl

Hoe werkt het online maken van een CV?

Hoe zorg je ervoor dat je CV er piekfijn uitziet zonder daar uren aan kwijt te zijn? Onze online is het antwoord op dit probleem. Heel eenvoudig kies je uit 6 prachtige ontwerpen die overzichtelijk zijn en een duidelijke indeling hebben. Hiermee valt je CV net dat beetje extra op zonder overdreven te zijn. Probeer het eens...

Stap 1: Je CV maken, eenvoudig en snel

Zoals je kunt zien kun je aan de hand van 4 eenvoudige stappen een CV maken. We helpen je op die manier graag aan een CV, dat voldoet aan de richtlijnen zoals die bekend zijn binnen de markt.

Het mooie van dit curriculum vitae is dat het alle elementen bevat die van belang zijn om effectief te kunnen solliciteren, terwijl je hier aan de andere kant je hersens niet over hoeft te breken. Zo weet je zeker dat je tijdens een sollicitatie goed voor de dag komt, terwijl je hier maar relatief weinig werk aan hebt.

Stap 2: Je ervaring en opleiding opstellen

Het is erg belangrijk om je ervaring en kennis goed op papier te zetten. Zo is je CV compleet en hoef je niet elke keer een nieuwe te maken.

Bij het opstellen van je CV stellen wij alle vragen, zo kun je niks vergeten en download je een CV in een perfecte template.

Stap 3: Kies de layout van je CV

Nu je alle gegevens voor je CV hebt ingevoerd is het tijd om een mooi voorbeeld te kiezen. Wij hebben verschillende templates zoals een klassiek model, een moderne template en een neutraal voorbeeld.

Afhankelijk van de branche waarin je wilt solliciteren kun je een template kiezen. Voor de internet branche kies je een modern CV maar wil je solliciteren als notaris dan kun je beter voor het klassieke voorbeeld gaan.

Stap 4: Download je CV in een nette template

Nadat je je CV gemaakt hebt kun je deze in twee handige formaten downloaden. Namelijk in een Word bestand en een PDF bestand. Het pdf bestand kun je direct versturen en met het Word bestand kun je zelf altijd nog kleine aanpassingen doen.

Nu je een CV van hoge kwaliteit gemaakt hebt hoef je deze niet meer elke keer opnieuw op te stellen maar kun je direct en succesvol solliciteren.

Mis geen uitnodingen voor een sollicitatiegesprek door een matig CV

Maak zonder kennis een perfect CV in 15 minuten!